Tuesday, July 5, 2016

Question 1. Where is the Great Himalayan National Park situated?
Answer. Himachal Pradesh

Question 2. Where is the Nandini Wild Life Sanctuary situated?
Answer. J&K

Question 3. Where is Jhajjar Bacholi Wild life sanctuary located?
Answer. Punjab

Question 4. Where is Sultanpur National Park situated?
Answer. Haryana

Question 5. Where is Chandraprabha Wild Life Sanctuary sitauted?
Answer. UP

Question 6. Where is Kanger Valley National Park sitauted?
Answer. Chattisgarh

Question 7. Where is Rajiv Gandhi National Park situated?
Answer. Andhra Pradesh

Question 8. Where is Nellapattu Wild Life Sanctuary situated?
Answer. Andhra Pradesh

Question 9. Where is Manas National Park situated?
Answer. Assam

Question 10. Where is Porbandar Lake Wild life Sanctuary situated?
Answer. Gujarat

Question 11. Where is Bannerghatta National Park situated?
Answer. Karnataka

Question 12. Where is Neyyar Wild Life Sanctuary situated?
Answer. Kerala

Question 13. Where is Periyar Wild Life Sanctuary situated?
Answer. Kerala

Question 14. Where is Panna National Park situated?
Answer. MP

Question 15. Where is Great Indian Bustard Wild Life Sanctuary situated?
Answer. Maharashtra

Question 16. Where is Baisipalli Wild Life Sanctuary situated?
Answer. Odisha

Question 17. Where is Darrah National Park situated?
Answer. Rajashtan
Question 18. Where is Khangchendzonga National Park situated?
Answer. Sikkim

Question 19. Where is Mudumalai Wild Life Sanctuary situated?
Answer. Tamil Nadu

Question 20. Where is Clouded Leopard  National Park situated?
Answer. Tripura

Follow by Email

Advertising

Advertisement

Blog Archive