Thursday, November 3, 2016

1. International Children’s Peace Prize 2015 has recently been given to which person?
Ans. Abraham M Keita

2. Honorary doctorate of Arts by the University of East London has recently been given to which person?
Ans. Ashok Amritraj

3. Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development for 2015 given to _____?
Ans. The United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR)

4. Disaster Risk Reduction (DRR) Champion for the Asia Region by the UNISDR award given to ____? 
Ans. Kiren Rijiju Car Donate,Virtual Data Rooms, Online College Course,Automobile Accident Attorney,Auto Accident Attorney, Car Accident Lawyers, Data Recovery Raid, Criminal lawyer Miami, Motor Insurance Quotes, Personal Injury Lawyers, Car Insurance Quotes, Asbestos Lung CancerInjury Lawyers,Personal Injury Law Firm

5. Master Dinanath Mangeshkar Award has been given to _________?
Ans. Prashant Damle

6. Ramnath Goenka Lifetime Achievement Award has been given to _____?
Ans. Kuldip Nayar


7. J.C. Daniel Award-2014 has been given to?
Ans. I.V. Sasi

8. 2015 Man Booker Prize for Fiction has been given to ______?
Ans. Marlon James

9.  Finance Minister of the Year, Asia 2015 has been given to ____?
Ans. Arun Jaitley

10. Central Bank Governor of the Year, Asia 2015 award has been given to ____?
Ans. Atiur Rahman (Bangladesh)

11. 2015 Harvard Humanitarian of the Year Award has been given to ____?
Ans. Kailash Satyarthi

Online Criminal Justice Degree, Car Insurance Companies, Dedicated Hosting, Dedicated Server Hosting, Insurance Companies, Business VOIP Solutions, Auto Mobile Insurance Quote, Auto Mobile Shipping Quote, Health Records, Personal Health Record, Online Stock Trading, Forex Trading Platform
12. Al-Quds University conferred Honorary Doctorate to ________?
Ans. President Pranab Mukherjee

13. Hridaynath Mangeskar Award has been given to ___________?
Ans.  A R Rehman

14. PEN Pinter Prize 2015 given to ________?
Ans. Raif Badawi & James Fenton

15. Skoch Award for Effective Solid Waste Management has been given to ____?
Ans. Trichy Corporation

16. UK city of Coventry Award has been given to ___________?
Ans. Ratan Tata

17. The Merlin Award to magic has been given to ___________?
Ans. Zenia Bhumgara of India

18. Khel Ratna (posthumous) Award has been given to ___________?
Ans.  Ram Bahadur Chetri

19. Sakharov Prize for Human Rights for year 2015 has been given to ____?
Ans. Raif Badawi

20. New York Global Leaders Dialogue Humanitarian Award has been given to ____?
Ans. Bindeshwar Pathak

Advertisement

Blog Archive